Reviews

Lees wat anderen van Elegant Hedel vinden. Ben je zelf ook enthousiast, schroom dan niet om een review te mailen naar info@elegant-hedel.nl of laat een berichtje achter op de Facebookpagina!

Een behandeling bij Elegant is als een feestje! Elke behandeling is anders, Marjo kijkt wat de huid nodig heeft en past de behandeling daar op aan. Marjo is heel kundig en enthousiast om haar klanten te laten stralen. Ook de nazorg is erg goed, regelmatig vraagt ze na de behandeling hoe de huid eruit ziet.
Ook de producten die in de salon gebruikt worden zijn erg fijn en zorgen samen met het goede advies van Marjo voor een mooie huid. Sinds ik naar Marjo zijn mijn couperose ‘vlekken’ veel egaler geworden en ziet mijn huid er rustiger en stralender uit.
Bedankt Marjo! Ik kan niet wachten tot de volgende behandeling.

Petra

Dankzij de behandelingen door Marjo heb ik een zichtbare en voelbare huidverbetering ondergaan!! Dit is een hele fijne schoonheidssalon met een professionele, zeer kundige en gezellige manier van behandelen! Daarbij voert ze een erg fijne bindweefselmassage uit en heeft ze bij mij voor vermindering van mijn pigmentvlekken gezorgd. Ik raad de behandelingen aan iedereen aan, of je nou komt voor een relax moment en een stralende huid of voor structurele huidverbetering bij huidproblemen!

Tessa

Gisteren een heerlijke behandeling gehad bij Elegant. Omdat ik ruim 3 weken geleden geopereerd ben aan mijn hand, is niet alleen mijn gezicht is opgekikkerd, Marjo had een crème tegen littekenweefsel. Het werkt als een speer, je ziet het litteken in de huid bijna dichtgroeien! Dank je wel, Marjo!

Helena

Ik heb mijn eerste behandeling gehad bij Elegant. Ontspannen liggend op een verwarmde stoel werd mijn huid gemeten, gereinigd, gescrubt, gesmeerd, gemaskerd en gemasseerd.
Met een zijdezachte huid, én een tasje met zorgvuldig voor mij uitgezochte producten om dit zo te houden, ging ik de deur uit. Aanrader !!

Marjolein

Marjo heeft erg veel kennis over de huidverzorging, elke keer heeft ze weer nieuwe fijne tips. Sinds ik bij haar kom is mijn huid enorm opgeknapt. De producten van Hannah zijn ook erg fijn. Marjo is erg attent en gezellig, ik kom er altijd met een blij gevoel vandaan! (en met een lekker zacht velletje…)

Sandra

Elke keer is het weer een kleine feestje bij Marjo! Heerlijk gewoon en zeker ook goede uitleg, adviezen en variatie! Zeker een aanrader!

Manita

Altijd één en al aandacht voor je huid en de verzorging ervan. Top! Al meer dan 25 jaar!!!

Janny

Ga al 18 jaar naar Marjo, daardoor ziet mijn huid er een stuk beter uit. En het is ook nog eens gezellig!

Elke

Was een heerlijke behandeling .Dank je Marjo.x

Peggy

Heerlijke en goede bindweefselmassage

Franny

De beste beauty salon!!!

Marianna