Marjo Erades

Dit ben ik, Marjo Erades, 61 jaar oud en getrouwd met Pieter. Samen hebben we een dochter van 28 jaar.

Met veel plezier werk ik in mijn schoonheidssalon en ben door de jaren heen mij steeds meer gaan verdiepen in huidverbetering. Het diploma van schoonheidsspecialiste heb ik al meer als 30 jaar in mijn bezit en 15 jaar geleden heb ik de opleiding tot hannah huidcoach gevolgd. Dit was en is voor mij een verrijking in de salon. Tevens ben ik Dermatude specialist.  Mijn missie is om samen met jouw te werken aan je huid. Met veel passie ga ik de samenwerking aan met mijn cliënten om samen tot een stralende gezonde huid te komen. Al 35  jaar staat kwaliteit en resultaat voorop.

Met grote regelmaat, volg ik trainingen, bezoek ik vakbeurzen en congressen, 1x per jaar wordt er een examen afgenomen van de bindweefselmassage. Ik vind het belangrijk om te blijven groeien, mijn kennis te vergroten en op deze manier kan ik regelmatig iets nieuws aanbieden.

Zoals je van elke professionele salon mag verwachten is ook Schoonheidssalon Elegant aangesloten bij de ANBOS (lidmaatschapnr. 3219), dé brancheorganisatie voor schoonheidsspecialist en schoonheidssalon.