Ja !!! Het is zover …

Eind mei heb ik het al aangekondigd… en vanaf 1 augustus is het zover.
Je kunt de ME behandeling boeken.
ME staat voor Marjo Erades. Deze behandeling is volledig afgestemd op JOUW huid en Mijn Ervaring. (You & ME)

Ik ga kokkerellen en ik maak een culinair hoogstandje. Niet in de keuken, maar bij mij in de salon. Net als in een sterrenrestaurant gebruik ik de beste ingrediënten en professionele apparatuur. Zoals een geheel nieuw apparaat dat alles te maken heeft met zuurstof…
In de ME behandeling gebruik ik de ervaring, apparatuur en dié ingrediënten die jouw huid op dat moment nodig hebben.
Mijn missie is dat jij mooi de deur uit gaat en de ME behandeling is daar volledig op gericht.
De behandeling kost 125,- en duurt ca. 90 minuten.

Laat je verrassen! Boek hem NU!

De Juliëtte Armand Amason peeling, de Decaar kruidenpeeling en de Dermatude behandelingen blijven beschikbaar. Ook deze behandelingen zorgen dat jij MOOI de deur uitgaat. Alle behandelingen zijn inclusief epileren. Harsen hoort niet bij deze behandelingen thuis. Dit blijft te boeken vanaf 1 augustus alleen op vrijdag.

Het lijkt me schitterend om jou de ME behandeling te mogen geven. Deze behandeling is het resultaat van al mijn ervaring en ik ben er erg trots op.

Ter introductie van deze bijzondere behandeling en ter ere van mijn 35-jarig jubileum ontvang je een Enzymatic Skin Peeling bij jouw eerste ME behandeling.