hannah Body Shield: een zonbescherming en verzorging voor het lichaam

Nieuw! Body Shield van hannah, hoge UV-bescherming voor groot én klein

De formule van de nieuwe hannah Body Shield combineert zowel uiterst stabiele UVA- als UVB-filters, waaronder Tinosorb A2B, Ethylhexyl Salicylate en Ethylhexyl Triazone. Deze combinatie van filters absorbeert en reflecteert het zonlicht en daarmee de UV-straling over een zeer breed UV-spectrum. Door deze bescherming wordt verbranding en een versnelde veroudering van je huid voorkomen. Tinosorb A2B is een innovatief breedspectrum UV-filter dat bescherming biedt tegen UVAII- en UVB-golflengten van 290 tot 340 nm. Dankzij de superieure UV-absorptie eigenschappen is het één van de meest efficiënte UV-filters op de markt. Door de juiste balans tussen en de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt Body Shield hoge UV-bescherming voor zowel volwassenen als kinderen. Onbewust verblijven kinderen vaak langdurig in de zon, maar zij zijn dankzij deze SPF 50 optimaal en langdurig beschermd.

Ultra hoge, langdurige zonbescherming zonder plakkerig huidgevoel

Een optimale zonbescherming is het halve werk als je je huid langdurig gezond, jeugdig en mooi wilt behouden. De formule van hannah Body Shield laat zich gemakkelijk verdelen over je huid en smeert heel prettig uit. Met dit hoogwaardige nieuwe zonneproduct zijn volwassenen en kinderen verzekerd van een ultra hoge- en vooral langdurige zonbescherming. De textuur zorgt voor een aangenaam zacht gevoel op je huid en heel belangrijk voor zowel groot als klein… de textuur is niet plakkerig!

Je kunt er heel je lichaam mee insmeren want het product heeft een inhoud van maar liefst 200ml.

Meest efficiënte UV-filters
Body Shield is opgebouwd uit vijf verschillende UV-filters, waaronder Tinosorb® A2B; één van de meest efficiënte UV-filters op de markt dankzij de superieure UV-absorptie capaciteiten. Deze unieke combinatie van UV-filters zorgt voor een zeer hoge mate van bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Het absorbeert en reflecteert het zonlicht en daarmee de UV-straling over een zeer breed UV-spectrum. Door deze bescherming wordt verbranding en een versnelde veroudering van de huid voorkomen.

Niet alleen beschermend, ook verzorgend
Aan Body Shield zijn tevens verzorgende werkstoffen toegevoegd om de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil te houden, waaronder hydraterende en verzachtende glycerine en vitamine E. In de huid wordt deze vitamine verbruikt als antioxidant. Het beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress, die in verband wordt gebracht met vroegtijdige huidveroudering.

Voor groot en klein
Body Shield laat zich gemakkelijk verdelen over de huid en smeert heel prettig uit. Met dit hoogwaardige zonneproduct zijn volwassenen en kinderen verzekerd van een ultrahoge – en vooral langdurige zonbescherming. De textuur zorgt voor een aangenaam zacht gevoel op de huid en heel belangrijk voor zowel groot als klein: de textuur is niet plakkerig!

Smeer royaal en herhaal
Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan UV-straling gebruik je Body Shield SPF50 als beschermend zonneproduct voor het lichaam. Royaal insmeren en iedere twee uur herhalen of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keren aanbrengen geeft geen cumulatief effect. Body Shield kan ook toegepast worden op het gezicht, maar pas op bij het gebruik rondom de ogen. Kies voor het gezicht liever een passende en huidverbeterende crème met SPF uit de sun perfection lijn. http://www.hannah-producten.nl