Eindejaars bericht

 

GENIET VAN HET LEVEN! VOLOP!
Graag proost ik met jou op een bijzonder jaar.
Ik hoop je in het nieuwe jaar snel weer te zien.

Terugkijkend was 2019 voor mij persoonlijk een heftig jaar, maar ook een mooi jaar.
Het verlies van mijn moeder (begin het jaar) viel me zwaar. Ze zeggen weleens dat je elk seizoen nodig hebt om een verlies te verwerken. Zo voelt het ook. Natuurlijk ben ik ook dankbaar dat zij een mooie leeftijd heeft bereikt.

Ook was er dit jaar het verlies van een lieve klant die al meer dan 25 jaar in de salon kwam. Daarnaast hadden dit jaar een aantal klanten ernstige gezondheidsklachten en financiële perikelen.
Dit doet me extra beseffen dat we van elke dag moeten genieten.

Zoals je al gemerkt heb, heb ik ook in mijn werk keuzes gemaakt in de vorm van andere behandelingen en daarbij de aanschaf van het zuurstofapparaat. Hierdoor werk ik met nog meer vreugde én resultaat. Mijn enthousiasme voor deze werkwijze is door bijna alle klanten overgenomen en de reacties zijn geweldig. Als je het nog niet geprobeerd heb raad ik het zeker aan – je zult versteld staan van het resultaat!

Ik kijk met plezier uit naar 2020 en wens jou en je dierbaren een geweldig, gezond, gelukkig en plezierig nieuwjaar! Dat het aan het begin mag staan van een fantastisch nieuw decennium!