Geen behandeling bij mij in de salon is hetzelfde, iedere huid is namelijk uniek en daarom wordt de behandeling afgestemd op jouw wensen en op jouw huidconditie.

Iedere behandeling begint met een huidmeting met behulp van de Skin Analyser. Hoe is de waarde van jouw vetgehalte, vochtgehalte, zuurtegraad, gevoeligheid en pigment. Tevens wordt gekeken naar de huidstructuur en andere oneffenheden. Aan de hand van de resultaten geeft het mij de mogelijkheid om voor jouw huid de beste behandelingen en producten te selecteren.

Bindweefselmassage

De massage die bij de behandelingen wordt gegeven is de unieke hannah Bindweefselmassage.

hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Deze massage geeft zichtbaar huid verbeterende resultaten.

HUIDVERBETERING

1. Kruidenpeeling

De kruidenpeeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De peeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

Effectief bij:

  • Acne en onzuiverheden
  • Anti-aging, anti rimpel behandeling
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
  • Zwangerschapsmasker
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vette, glimmende huid

2. Ameson Peeling Juliette Armand

Ameson is een lijn van Juliette Armand. Een Grieks merk wat wordt geïmporteerd door hannah.

Het is een milde peeling, toepasbaar in elk seizoen en voor alle huidtypen, en –kleuren. De irritatiegraad is laag. Het is een peeling op basis van amandelzuur die het afschilferproces normaliseert, waardoor acne, pigmentstoornissen, grove poriën, rosacea en fijne lijntjes behandeld kunnen worden. De peeling is op basis van amandelzuur. De behandeling kan eenmalig worden gedaan of in kuurvorm voor een nog mooier resultaat.

Om de behandeling optimaal te ondersteunen ontvang je na afloop van jouw behandeling 2 crèmes welke je gedurende 5 – 7 dagen thuis gaat gebruiken. Bij het volgen van een kuur gebruik je thuis de verzorgingsproducten behorend bij Ameson. Weet je wat Ameson betekent? Direct Resultaat, dus wat wil je nog meer.

HUIDVERJONGING

1. Dermatudebehandeling

Heel veel mensen willen graag wat aan huidveroudering doen maar aan ingrijpende medische behandelingen zijn ze nog niet aan toe. Een natuurlijke behandeling heeft vaak de voorkeur om huidveroudering aan te pakken. Met de rimpelbehandeling van Dermatude kunnen we fijne lijntjes en rimpels op een natuurlijke manier aanpakken door de huid van binnenuit te stimuleren. Van buitenaf geven we hem voedingsstoffen door de serums die we tijdens de rimpel behandeling met Dermatude gebruiken. Hierdoor activeren we o.a. de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze behandeling is niet geschikt voor hele diepe rimpels, daarvoor kun je beter overgaan op fillers.

Met de Dermatude maken we hele kleine microperforaties (kleine kanaaltjes) in de huid. Hierdoor gaat het herstelmechanisme van de huid in werking treden waardoor de fibroblasten weer collageen, elastine en hyaluronzuur gaan produceren. Dit zorgt voor een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Om resultaat te behalen is het belangrijk om een kuur te volgen. De kuur bestaat uit 8 behandelingen waarbij je de eerste 4 keer 1x per week komt en daarna 4 keer om de 2 weken voor een behandeling.

Wil je meer advies of informatie over deze behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak.

2. Zuurstof behandeling

Naarmate we ouder worden kan onze huid minder goed zuurstof opnemen van binnenuit. Zuurstof is essentieel voor al het leven en ook voor je huidcellen. Extra toevoer van pure zuurstof verjongt je huid direct!

De LEO DeLuxe bevat maar liefst 8 functies, waaronder: zuurstofdrukinjectie, een zuurstofspray, cryo-therapie, diamond peel micro-dermabrasie, dieptereiniging met Bio Blue en Bio Red LowLevelLaser, bindweefselmassage met Bio Blue en Bio Red Low Level Laser, en zuurstofinhalatie-masker.

Tijdens de OXYjet LEO DeLuxe zuurstofbehandeling wordt er zuivere, medicinale zuurstof met een gepulseerde drukinjectie diep in je huid ingebracht. Zelfs al na één behandeling is er zichtbaar resultaat: je huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd.

Zuurstof wordt vandaag aan de dag al regelmatig in ziekenhuizen toegepast voor een snellere wondgenezing en tegen de bijwerkingen van chemotherapie.

De behandeling duurt plm. 90 minuten en wordt afgestemd op de behoefte die de huid op dat moment nodig heeft.

Actieve werkstoffen (serums) worden in 1 minuut diep in de huid gebracht dmv het zuurstof druksysteem. Dit gebeurd door druk, geen naalden en geen pijn.

Een ware boost voor je huid.

Kennismakingsbehandeling

Wat kan ik voor jou betekenen?… kom eerst eens kennismaken met onze salon, met mij als persoon, met de producten en met onze werkwijze, dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie, thee of glaasje water.
We bespreken wat jouw wensen zijn en ik meet met behulp van de Skin Analyser de conditie van jouw huid. Daarna volgt een behandeling afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Na deze kennismaking beslis je of dat wij een samenwerking aan gaan.
De kosten van deze behandeling zijn 65,00