Geen behandeling bij mij in de salon is hetzelfde, iedere huid is namelijk uniek en daarom wordt de behandeling afgestemd op jouw wensen en op jouw huidconditie.

Iedere behandeling begint met een huidmeting met behulp van de Skin Analyser. Hoe is de waarde van jouw vetgehalte, vochtgehalte, zuurtegraad, gevoeligheid en pigment. Tevens wordt gekeken naar de huidstructuur en andere oneffenheden. Aan de hand van de resultaten geeft het mij de mogelijkheid om voor jouw huid de beste behandelingen en producten te selecteren.

Bindweefselmassage

De massage die bij de behandelingen wordt gegeven is de unieke hannah Bindweefselmassage.

hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Deze massage geeft zichtbaar huid verbeterende resultaten.

HUIDVERBETERING

1. Kruidenpeeling

De kruidenpeeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De peeling richt zich op pure huidverbetering, het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

Effectief bij:

 • Acne en onzuiverheden
 • Anti-aging, anti rimpel behandeling
 • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid
 • Zwangerschapsmasker
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Vette, glimmende huid

2. hannah Behandeling

Doelstelling van deze behandeling is om je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.

Tijdens de anderhalf uur durende behandeling, zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn:

 • reinigen
 • peelen
 • stimuleren
 • herstellen en
 • beschermen

Met als eindresultaat HUIDVERBETERING.

3. Ameson Peeling Juliette Armand

Ameson is een lijn van Juliette Armand. Een Grieks merk wat wordt geïmporteerd door hannah.

Het is een milde peeling, toepasbaar in elk seizoen en voor alle huidtypen, en –kleuren. De irritatiegraad is laag. Het is een peeling op basis van amandelzuur die het afschilferproces normaliseert, waardoor acne, pigmentstoornissen, grove poriën, rosacea en fijne lijntjes behandeld kunnen worden. De peeling is op basis van amandelzuur. De behandeling kan eenmalig worden gedaan of in kuurvorm voor een nog mooier resultaat.

Om de behandeling optimaal te ondersteunen ontvang je na afloop van jouw behandeling 2 crèmes welke je gedurende 5 – 7 dagen thuis gaat gebruiken. Bij het volgen van een kuur gebruik je thuis de verzorgingsproducten behorend bij Ameson. Weet je wat Ameson betekent? Direct Resultaat, dus wat wil je nog meer.

HUIDVERJONGING

1. Dermatudebehandeling

Heel veel mensen willen graag wat aan huidveroudering doen maar aan ingrijpende medische behandelingen zijn ze nog niet aan toe. Een natuurlijke behandeling heeft vaak de voorkeur om huidveroudering aan te pakken. Met de rimpelbehandeling van Dermatude kunnen we fijne lijntjes en rimpels op een natuurlijke manier aanpakken door de huid van binnenuit te stimuleren. Van buitenaf geven we hem voedingsstoffen door de serums die we tijdens de rimpel behandeling met Dermatude gebruiken. Hierdoor activeren we o.a. de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze behandeling is niet geschikt voor hele diepe rimpels, daarvoor kun je beter overgaan op fillers.

Met de Dermatude maken we hele kleine microperforaties (kleine kanaaltjes) in de huid. Hierdoor gaat het herstelmechanisme van de huid in werking treden waardoor de fibroblasten weer collageen, elastine en hyaluronzuur gaan produceren. Dit zorgt voor een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Om resultaat te behalen is het belangrijk om een kuur te volgen. De kuur bestaat uit 8 behandelingen waarbij je de eerste 4 keer 1x per week komt en daarna 4 keer om de 2 weken voor een behandeling.

Wil je meer advies of informatie over deze behandeling maak dan vrijblijvend een afspraak.

2. Juliette Armand Chronos Therapy behandeling

Het hightech merk Juliette Armand biedt geavanceerde therapieën die de kracht van de eigen huidcellen benutten. De behandelingen en producten hebben een fantastisch effect.

De producten vallen onder de zogenaamde cosmeceuticals, een combinatie van cosmetica en farmaceutica. De ingrediënten zijn hoog gedoseerd en helemaal op elkaar afgestemd. Door die onderlinge samenwerking van werkstoffen verbetert je huid zichtbaar.

De producten die in deze behandeling gebruikt worden zorgen voor diepe hydratatie, hebben een krachtige antioxidant werking en stimuleren de productie van collageen en elastine.

Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij Chronos Therapy op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.

Een behandeling waarbij veel verschillende serums, masker en een pakking wordt ingezet om tot een prachtig resultaat te komen. Door middel van bindweefselmassage grepen worden deze producten in de huid gebracht.

Relax behandeling

 • Reinigen
 • Peeling
 • Serum
 • Alginaatmasker
 • Voeding d.m.v. bindweefselmassage

Relax behandeling

Wil je heerlijk relaxen en ontspannen reserveer dan een Casmara behandeling.

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara levert al jaren een uniek maskerprogramma.

Het alginaatmasker wat als een pakking wordt aangebracht, geeft een rustmoment in deze behandeling.

Het masker bestaat uit algen en mineralen met daaraan toegevoegd specifieke werkstoffen naar gelang wat je huid nodig heeft. Na het reinigen en peelen van de huid wordt een serum aangebracht voor extra voeding. Dan volgt het masker. Dit is vloeibaar en droogt langzaamaan in. Daardoor gaan de werkstoffen uit het masker ook daadwerkelijk de huid in. In overleg kan het masker ook over de ogen en de mond. Na 20 minuten is het masker opgedroogd tot een flexibel rubber masker en kan het in zijn geheel verwijderd worden (het is niet benauwend).

Kennismakingsbehandeling

Wat kan ik voor jou betekenen?… kom eerst eens kennismaken met onze salon, met mij als persoon, met de producten en met onze werkwijze, dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie, thee of glaasje water.
We bespreken wat jouw wensen zijn en ik meet met behulp van de Skin Analyser de conditie van jouw huid. Daarna volgt een behandeling afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Na deze kennismaking beslis je of dat wij een samenwerking aan gaan.
De kosten van deze behandeling zijn 65,00