Behandeling Dermatude Meta Therapy

Klaar met die kraaienpootjes? Wij hebben de oplossing (en het is géén botox)

Ouder worden we allemaal, en daar kunnen we nog wel mee leven. Maar met die rimpels, wallen en huidverslappingen niet. Hoeft ook niet, dankzij de nieuwe behandelmethode van Dermatude Meta Therapy.

En nee, daar komt geen spuit aan te pas.

Doei rimpels, hallo stevige huid

We kennen allemaal het gezegde: schoonheid komt vanbinnen. Blijkt te kloppen als een bus. Je huidvernieuwingsmechanisme (even goed onthouden, ook voor Galgje een keer): dat is waar het allemaal gebeurt. Daar wordt namelijk collageen en elastine geproduceerd, waardoor je huid elastisch en stevig wordt. En dat willen we natuurlijk allemaal.

Direct resultaat

Nou, dan zijn we bij Dermatude Meta Therapy aan het juiste adres. Tijdens de salonbehandeling wordt er geavanceerde apparatuur gebruikt, die de juiste actieve werkstoffen in de huid brengt en er zo voor zorgt dat dit mechanisme geactiveerd wordt. Het resultaat? Een algehele verbetering van de huid, geheel op natuurlijke wijze. En dat voel en zie je. Al na één behandeling.

Lovende reacties

Gevalletje: eerst zien dan geloven? Carlon (vijftigplus) probeerde de behandeling en wil niet meer zonder. “Vooral rond mijn ogen en mond kun je het heel goed zien. Ik heb ook echt al heel veel leuke reacties gehad van vriendinnen, die eigenlijk allemaal meteen zagen dat er iets gebeurd was aan mijn gezicht, omdat het er zo goed uitzag.” Maar Carlon is niet de enige vrouw die zweert bij de behandeling.

Hét perfecte alternatief

Stoor je je nou eigenlijk alleen maar aan die ene rimpel? Ook dan biedt de behandeling uitkomst. Zélfs als je aankomend weekend een feestje op de planning hebt staan. In tegenstelling tot veel huidverbeterende behandelingen laat Meta Therapy je huid namelijk gewoon intact. Direct na de behandeling kun je dus gewoon weer je eigen ding doen en een paar uur later ook weer make-up dragen. Zit je niet alleen strakker, maar ook lekkerder in je vel.