hannah Brilliant Touch wint Beauty Astir Award

Op dinsdagavond 27 maart jl. werden de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar beloond met een Beauty Astir Award.

Ruim 170 genodigden zaten gespannen in de zaal bij CitySense in Utrecht, in afwachting of zij met deze felbegeerde award naar huis mochten gaan.

In de categorie ‘Salon’ won hannah deze ‘Oscar onder de beauty awards’ met haar innovatieve product Brilliant Touch!

De Brilliant Touch zorgt direct voor een soft focus effect door de lumiere  een wit diamantpoeder wat een lichtweerkaatsende werking heeft.

De hightech-werkstof Progeline™ is verantwoordelijk voor het huidverbeterende effect op de langere termijn van hannah Brilliant Touch. Deze geavanceerde peptide is afkomstig van Elafin, een enzymvertragende werkstof die de integriteit van de extracellulaire huidmatrix reguleert. De toegevoegde werkstof Progeline™ bestaat uit 3 hoogwaardige aminozuren. Deze synergetische combinatie vermindert de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking/huidverslapping (in het Engels ook wel bekend als “skin-sagging”) uitzonderlijk krachtig bij de kern aan.

Over hannah Brilliant Touch luidde het juryrapport:

Brilliant Touch bevat een poeder dat licht weerkaatst, zichtbare poriën vermindert en een glimmende huid matteert.

Eigenlijk werkt het als een slimme filter, maar dan in het echte leven. Het resultaat is een directe, gave, frisse en egale look zonder dat er make-up aan te pas komt. Werkelijk briljant!”