Zwanger

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door het groeien van de baby neemt het gewicht van vrouwen toe en zet de huid uit, met als gevolg  het ontstaan van striae. Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien droog worden en onplezierig strak gaan aanvoelen. De hannah Remodelling Cream en de hannah Body Oil kunnen hierbij succesvol worden ingezet. Dit maakt dit huidverbeterende duo onmisbaar voor zwangere vrouwen én kersverse moeders!

Peeling Time met de hannah Enzymatic Skin Peeling

Deze tijd van het jaar is het nog belangrijker om een peeling te doen. Wanneer je opperhuid (bovenste laag van je huid) namelijk verdikt is, wat vaak het geval is na de winter,  wordt je ook minder mooi bruin. En mooi bruin worden willen we allemaal.

De hannah Enzymatic Skin Peeling is een zachte peeling die je zelfs tot vlakbij de ogen op kunt brengen (komt dit gedeelte van je huid ook goed in conditie, wel zo fijn). Verder zit er citroenzuur in de peeling, jojobaolie die de zuurmantel van je huid reguleert en de spankracht verhoogt. Verder bevat de peeling tarwekiemolie en vitamine E. Deze formule kan worden gebruikt voor de meest gevoelige huid en is tevens te gebruiken voor je hals en decolleté.  Het woord ‘enzymatisch’ wil zeggen ‘eiwitsplitsend’. De hannah Enzymatic Skin Peeling lost alleen de hoornbrugjes op, waarmee de cellen onderling met elkaar verbonden zijn, maar respecteert de hoornlaag bij haar belangrijke, huidbeschermende functie. Nadat de peeling aangebracht is, zal er een licht prikkelend gevoel op je huid ontstaan. Dit is een teken dat de peeling haar werk doet.

Een fluweelzachte huid is het resultaat van deze peeling.

Gebruik: na het reinigen mesdik opsmeren, 10 minuten laten zitten en daarna afnemen met warme doeken of afspoelen met warm water. De peeling mag niet indrogen omdat deze dan niet optimaal op je huid werkt en daar zit natuurlijk de dode verhoorning.

Wil je je huid ook nog detoxen met het hannah Cleansing Clay masker,  kijk dan voor de aanbieding op http://www.hannah-producten.nl/winkel/

 

 

 

 

hannah Brilliant Touch wint Beauty Astir Award

Op dinsdagavond 27 maart jl. werden de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar beloond met een Beauty Astir Award.

Ruim 170 genodigden zaten gespannen in de zaal bij CitySense in Utrecht, in afwachting of zij met deze felbegeerde award naar huis mochten gaan.

In de categorie ‘Salon’ won hannah deze ‘Oscar onder de beauty awards’ met haar innovatieve product Brilliant Touch!

De Brilliant Touch zorgt direct voor een soft focus effect door de lumiere  een wit diamantpoeder wat een lichtweerkaatsende werking heeft.

De hightech-werkstof Progeline™ is verantwoordelijk voor het huidverbeterende effect op de langere termijn van hannah Brilliant Touch. Deze geavanceerde peptide is afkomstig van Elafin, een enzymvertragende werkstof die de integriteit van de extracellulaire huidmatrix reguleert. De toegevoegde werkstof Progeline™ bestaat uit 3 hoogwaardige aminozuren. Deze synergetische combinatie vermindert de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking/huidverslapping (in het Engels ook wel bekend als “skin-sagging”) uitzonderlijk krachtig bij de kern aan.

Over hannah Brilliant Touch luidde het juryrapport:

Brilliant Touch bevat een poeder dat licht weerkaatst, zichtbare poriën vermindert en een glimmende huid matteert.

Eigenlijk werkt het als een slimme filter, maar dan in het echte leven. Het resultaat is een directe, gave, frisse en egale look zonder dat er make-up aan te pas komt. Werkelijk briljant!”

 

 

 

 

Uitnodiging lancering behandeling 28 maart 2018

Hierbij wil ik je graag uitnodigen voor woensdag 28 maart 2018.
Op deze dag staat de lancering gepland van een nieuw apparaat met een nieuwe behandeling.
Er worden van 10.00 uur tot 16.00 uur demonstraties gegeven en je kunt de hele dag binnen lopen.
Op deze dag zijn acties en aanbiedingen van behandelingen en producten, dus ik zou zeggen zorg dat je erbij bent en wordt verrast.
Benieuwd naar deze nieuwe behandeling? Klik dan op onderstaande link.

http://www.dermatude.com/nl/voor-consumenten

hannah Red Line

De rode lijn van hannah is helemaal gericht op het verbeteren van stevigheid, jeugdigheid en ontspanning van rimpels, in het kort gezegd allemaal boosters voor je huid.

Behandeling Dermatude Meta Therapy

Klaar met die kraaienpootjes? Wij hebben de oplossing (en het is géén botox)

Ouder worden we allemaal, en daar kunnen we nog wel mee leven. Maar met die rimpels, wallen en huidverslappingen niet. Hoeft ook niet, dankzij de nieuwe behandelmethode van Dermatude Meta Therapy.

En nee, daar komt geen spuit aan te pas.

Doei rimpels, hallo stevige huid

We kennen allemaal het gezegde: schoonheid komt vanbinnen. Blijkt te kloppen als een bus. Je huidvernieuwingsmechanisme (even goed onthouden, ook voor Galgje een keer): dat is waar het allemaal gebeurt. Daar wordt namelijk collageen en elastine geproduceerd, waardoor je huid elastisch en stevig wordt. En dat willen we natuurlijk allemaal.

Lees meer

Asolution Serum

Vitamine A oftewel Retinol is een krachtige vitamine voor een langdurig jeugdige, elastische, heldere én gave huid. Deze vitamine kan echter slecht tegen licht en zuurstof en kan ook irriterend werken op je huid. In veel cosmetische producten komen daarom lage percentages vitamine A voor om irritaties te voorkomen, waardoor deze vitamine niet of nauwelijks zijn werking zal doen. Met Asolution Serum introduceert hannah een geavanceerd, mild en effectief nieuw alternatief voor Retinolzuur, dat je huid in meerdere opzichten aanzienlijk verbetert.

Lees meer