Kruidenpeeling

De Biopeeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor je binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd.

kruidenpeeling

De Behandeling

De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een aangepast crèmemasker voor je huidtype waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Als perfluorcarbon op de huid wordt aangebracht trekt het direct in de kern van de cel en trekt als een magneet zuurstofmoleculen naar zich toe. Hierdoor bevordert het de complete metabolisme van de cel. Deze regenereert zich sneller en heeft een betere afweer. Hoe ouder we worden, hoe minder zuurstof de huidcellen bevatten. Door het gebruik van perfluorcarbon vullen we dit aan.

Gedurende 12-24 uur na de behandeling voel je meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en kan er een doorbloeding zichtbaar zijn. De peeling kun je als eenmalige behandeling doen of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking). Een Neoderma minikuur bestaat uit 3 behandelingen binnen 10 dagen. Een ware boost voor je huid.

Behandeltijd is plm. 60 minuten. Prijs € 75,00

Een Neoderma kuur (3x) is € 200,00

Maak een afspraak