Een verkeerd advies, met als gevolg…

gezicht 3Als we in de winkel lopen zien we de schappen vol liggen met allerlei flitsende producten. We zien bekende en onbekende merken. Je vraagt je dan af wat is goed voor mijn huid? Ja, dat is een heel belangrijke vraag.

Je bent eindelijk aan de beurt en je vraagt vervolgens aan de beste verkoper of je geholpen kan worden. Je stelt vragen over je huid, die zo belangrijk zijn voor jou. Los van het feit of je goed advies krijgt moet je wel een aantal zaken weten die van groot belang zijn. Helaas zijn veel mensen die bij mij in de salon komen niet goed voorgelicht. Een verkeerd advies met als gevolg, huidproblemen.

Jouw huid is een kostbaar bezit. Daarom is het belangrijk om kennis te maken met je en alles over jouw huid, levenspatroon en overige eigenschappen te weten te komen. Hierdoor is te achterhalen wat jouw huidprobleem is. Door middel van een huidscan en het skin analyse apparaat kunnen tevens alle van invloed zijnde huidelementen worden gemeten. Zo kan o.a. nauwkeurig in kaart worden gebracht het vetgehalte, vochtgehalte, pigmentvlekjes, huidstructuur, rimpels en zonbeschadiging. De resultaten van deze geavanceerde scan geven dan de mogelijkheid om voor jouw huid de beste behandelingen en producten te selecteren.

Wil jij je huid ook eens laten scannen, zodat je precies weet wat wel en niet goed voor je huid is, maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *