Een bijzondere behandeling

_DSC1136Een paar weken geleden mocht een medewerkster van ons maandblad MooiMegaZien een hannah behandeling ontvangen bij schoonheidssalon Elegant te Hedel. Een dik uur genieten van een intensieve behandeling die je echt niet met een gewone schoonheidsbehandeling kunt vergelijken. Onderstaand vertelt ze je over haar hannah Xperience.

Na een kopje thee en uitleg over het verloop van de behandeling mocht ik plaats nemen in de stoel. Als eerste werd een huidmeting gedaan om te kijken wat de vet- en vochtwaarde van je huid is en ook de zuurtegraad. De waardes waren wat aan de lage kant, dus werk aan de winkel. Na de reiniging kreeg ik een peeling. Dit is een bijzondere peeling zonder scrub deeltjes, maar het voelt zeker wel aan als een peeling. Na de peeling is het tijd voor het stimuleren van de huid en dit gaat door middel van de bindweefselmassage en Cell Active een doorbloedingsproduct.

De massage heft verklevingen op en verstevigt het bindweefsel. Het komt er op neer dat Marjo op verschillende manieren in mijn gezicht aan het knijpen en masseren is, maar dan op een ontspannende en niet pijnlijke manier. Mijn rug heeft wel eens een bindweefselmassage gehad, maar mijn wenkbrauwen, neus en kin niet.

Na de eerste helft van de massage liet ze mij in de spiegel het verschil zien, daar schrok ik echt van, het was net of ik een botox behandeling had gehad, zo mooi dat de diepe lijnen weg waren, maar nu zonder botox. Ik realiseer me wel dat dit na enkele dagen dan weer weg is, maar het liet bij mij een diepe indruk achter wat een bindweefsel massage dus al kan betekenen en hoe belangrijk het is om je huid zelf ook goed te verzorgen. Dus wederom een verrassend resultaat. Na de massage werden er nog een aantal producten op mijn huid aangebracht voor voeding en bescherming. Tevens kreeg ik nog een aantal tips te horen over huidverbetering, mooi meegenomen toch?

Voor mij was het een leerzame verwennerij. Marjo dank je wel voor de fijne en goede behandeling.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaand verhaal vragen over huidverbetering dan kunt u deze stellen via info@elegant-hedel.nl

Elke maand zal Marjo Erades in ons maandblad aandacht besteden aan alles wat te maken heeft met onze huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *