Als je de dingen ziet zoals ze werkelijk zijn, kun je betere keuzes en beslissingen maken.

Met die uitspraak in mijn hoofd loop ik naar de badkamer om mezelf eens grondig te bekijken en “‘werkelijk”‘ te zien. De stralende gloed die mijn huid op vakantie nog had, lijkt verdwenen. De hoornlaag is dikker en mijn kleur lijkt per dag grijzer. Alsof mijn huid zich wreekt op de schade die ik heb opgelopen van zon, zee en wind. Om mijn huid op haar gemak te stellen is het tijd voor actie. Een peeling om al mijn dode huidcellen er af te krijgen en mijn roze huid weer tevoorschijn te toveren. Een behandeling met fruitzuren is een optie, maar thuis kan ik ook al veel doen. Zoals een peeling op basis van enzymen (korrels kunnen irriteren). Deze peeling verweekt de dode huidcellen zodat ze gemakkelijk te verwijderen zijn. Een warm kompres helpt om de peeling eenvoudig van mijn gezicht te halen. De peeling stimuleert de doorbloeding waardoor de doffe teint plaatsmaakt voor mijn gezonde roze kleurtje. Door het weghalen van de dode huidlaag laat mijn velletje ook weer een hoogwaardig verzorgende crème toe. Met de dag zie ik mijn huid herstellen en opknappen. Na een paar dagen is mijn huid weer hersteld. De peeling is het hele jaar door te gebruiken. Zelfs een aantal dagen achter elkaar en dat was nu wel even nodig!

Hartelijke groet,
Marjo Erades, schoonheidssalon Elegant.
www.elegant-hedel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *